Turvalliset sähköasennukset Kauhavan seudulla

Ota yhteyttä

Tilhen Sähkö tekee tarvitsemasi sähköasennukset turvallisesti ja varmasti 50 km:n säteellä Kauhavalta. Meiltä saat myös laadukkaat lämmitys- ja jäähdytysratkaisut. Palvelemme joustavasti yksityisiä ja yrityksiä sekä kuntia ja teollisuuden toimijoita. Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella sinua!

Minkälaisiin töihin tarvitset ammattilaisen työpanosta?

Olemme sähkötöiden moniosaajia, joten voit luottavaisin mielin kääntyä puoleemme. Teemme erilaisia sähköasennuksia kotitalouksien sekä yritysten vaihteleviin tarpeisiin.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • sähköasennukset
  • piha- ja julkisivuvalaistuksien asennukset
  • sähköautojen latauspisteiden asennukset
  • aurinkopaneelien asennukset
  • ilmalämpöpumppujen ja ilmavesilämpöpumppujen asennukset.

Olemme mielellämme mukana myös rakennusalan yritysten rakennusprojekteissa hoitamassa tarvittavat sähkötyöt. Yhteistyö kanssamme on aina mutkatonta. Työskentelemme vastuullisesti, korkealaatuiseen työnjälkeen aina panostaen.

Oletko hankkimassa ilmalämpöpumppua tai ilmavesilämpöpumppua?

Asennamme ja huollamme tasokkaat Mitsubishi-, Toshiba- ja Panasonic-ilmalämpöpumput sekä -ilma-vesilämpöpumput takuutyönä. Kun tilaat asennuksen meiltä, voit olla varma, että se tulee heti kerralla kuntoon. Katsomme ilmalämpöpumpulle parhaiten sopivan paikan, jotta varmistumme sen tehokkaasta toiminnasta.

 

Teemme tarvittaessa myös huollot asentamillemme ilmalämpöpumpuille. Hyvin huollettu ilmalämpöpumppu on aina pitkäikäinen.

Pyydä tarjous

Luotettavasti toimivat sähköautojen latausasemat

Meiltä löydät myös tunnettujen valmistajien, luotettavasti toimivat sähköautojen latausasemat. Myymme vain laatutuotteita, joten voit olla varma latausasemien kestävyydestä.

 

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää yksittäisten latausasemien ominaisuuksista. Autamme sinua mielellämme oikeanlaisen latausaseman hankinnassa.

Yhteystietoihin

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous tarvitsemistasi palveluista. Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse klo 8–17 välillä. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteystietosivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

 

Yhteystiedot

Tilhen Sähkö

040 506 1307

62200 Kauhava